[Pyoraily-lista] Tuunaa fillari

Korhonen Pasi pasi.korhonen at poljin.fi
To Kesä 7 16:51:18 EEST 2007


LÄHETÄ TUUNAUSKUVA JA VOITA JOPO!

 

Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva omasta tuunatusta polkupyörästäsi. Kuvasi on esillä sivuilla ja sitä voi kuka tahansa arvostella asteikolla 1-10. Kisa päättyy 17.8., mutta viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.7.

Kolme parasta saa palkinnoksi Helkaman Jopo-polkupyörän! Lisäksi 10 parasta voittaa Jopo-aiheisen T-paidan.

 

Ohjeet ja säännöt

 

Kun lähetät kuvan, se ei automaattisesti tule mukaan kisaan vaan meidän täytyy ensin hyväksyä kuvasi. Hyväksyntään menee 1-3 päivää. Kun kuva on hyväksytty, sitä voi vapaasti arvostella, mutta sen on kuitenkin saatava vähintään 10 kpl ääniä jotta se on virallisesti mukana kisassa. On mahdollista lähettää vain YKSI kuva / pyörä, joten valitsethan kuvakulmasi tarkasti.

Kuvasi on oltava OMA tuunattu polkupyörä ja JPG-muodossa. Kuvasi EI saa olla suttuinen tai liian pieni, jo mukana kilpailussa ja yli 250kt (digikuvat saattaa joutua pienentämään ennen lähetystä).

 

Sarjat

 

Tuunaa Fillari kisassa on kaksi sarjaa: 

FREESTYLE - järeämmät menopelit

JOPO - hieman kevyemmät menopelit

 

Sinun on valittava kumpaan sarjaan kuvasi osallistuu. Jos olet epävarma, niin valitse FREESTYLE. Voimme halutessamme muuttaa sarjaa hyväksynnän yhteydessä. 

 

Tutustu kisaan osoitteesta www.pyöräilyvuosi.fi <http://www.pyöräilyvuosi.fi/>  

 

Vinkki

 

Mikäli omista nurkistasi ei löydy sopivaa menopeliä kruusattavaksi, niin kysele naapureilta. Hyviä ajokkeja löytyy myös esimerkiksi löytötavarahuutokaupoista, kierrätyskeskuksista, roskalavoilta ja käytettyjä pyöriä myyvistä liikkeistä. 

 

VIESTIÄ SAA VÄLITTÄÄ ETEENPÄIN!!!

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://listserv.kuntaliitto.fi/pipermail/pyoraily-lista/attachments/20070607/9a934459/attachment.html