[Pyoraily-lista] VL: Elämä ilman omaa autoa -blogi (Liikkujan viikko)

Hirvonen Matti matti.hirvonen at poljin.fi
Ke Kesä 17 10:43:39 EEST 2009


Terve,

Johanna Taskinen Motivasta hakee autottomia persoonia perusteilla olevan blogin ideointiin ja käyttöön. Olkaapa aiheesta kiinnostuneet yhteydessä Johannaan.

Matti

________________________________________
Lähettäjä: Johanna Taskinen [johanna.taskinen at motiva.fi]
Lähetetty: 16. kesäkuuta 2009 14:23
Vastaanottaja: Hirvonen Matti
Aihe: Elämä ilman omaa autoa -blogi (Liikkujan viikko)

Hei kaikki,

Autottoman päivän suunnittelukokouksessa (oliko se 20.5.) mainitsin, että yritän perustaa blogin, jossa erilaiset ilman omaa autoa liikkuvat ihmiset kirjoittaisivat liikkumisestaan. Kriteerinä on, että henkilöt tai heidän perheensä eivät omista omaa autoa. Porukassa voisi olla autojen yhteiskäyttäjä, taksin käyttäjä, innokas pyöräilijä, vannounut JKL-käyttäjä, ym. Ihmiset voisivat olla sekä tavallisia että erittäin asiaan vihkiytyneitä. Osa voisi olla julkkiksia mutta osa ihan tavallisia ihmisiä.

Tarkoitus olisi, että tuo blogi lanseerattaisiin Liikkujan viikolla, ja siitä voisi olla tietoisku Autottomana päivänä.

Blogi tulisi suurella todennäköisyydellä olemaan Motivan sivuilla (www.motiva.fi/liikenne) ainakin alkuvaiheessa, mutta tulevaisuudesta en tiedä.

Lisäksi minua kiinnostaisi miettiä, miten Facebookia ja Twitteriä voisi soveltaa blogin yhteydessä.

Pyytäisin nyt kaikkia yhteistyöstä kiinnostuineita ilmoittautumaan minulle (lähettämällä sähköpostia), jotta voisimme yhdessä miettiä ja suunnitella blogia. Mietittäviä asioita on lähinnä blogin nimi ja keitä siihen pyydetään blogaamaan.

Toki saa myös heittää kertaluontoisesti ideoita sähköpostitse, mutta ajattelin kuitenkin jatkossa viestitellä ainoastaan niille, jotka erityisesti haluavat olla mukana ideoimassa blogia enemmänkin, etten kuormita teitä kaikkia.

Ja jos tiedätte muita ihmisiä, jotka voisivat olla blogin ideoimisesta kiinnostuneita, niin saa lähettää tätä viestiä eteenpäin.

Laitan tähän nyt alustavia ideoita mahdollisista blogaajista, joita tuli esille mm. 20.5. kokouksessa, jos ne herättävät ideoita lisää:
- Hannu-Pekka Björkman (vuoden 2009 pyöräilijä)
- Osmo Soiminvaara
- Leo Stranius


t. Johanna

Johanna Taskinen
puh. 0424 281 205
johanna.taskinen(at)motiva.fi

Motiva Oy
PL 489, 00101 Helsinki
puh. 0424 2811
faksi  0424 281 299
www.motiva.fi