[Pyoraily-lista] Poljin-lehti 1/2010 ilmestynyt!

Hirvonen Matti matti.hirvonen at poljin.fi
Pe Tammi 22 15:42:26 EET 2010


Terve!
Vuoden ensimmäinen Poljin-lehti on ilmestynyt: http://www.poljin.fi/

Lehden pisin ja tärkein artikkeli käsittelee Suomen pyöräily- ja kävelypolitiikan nykytilaa sekä menestystarinoita muualta Euroopasta ja esittelee suositukset kokonaisvaltaisen pyöräilypolitiikan muodostamiseksi Suomessa. Aihe on huippuajankohtainen, koska useissa eri politiikkaohjelmissa luvattu toimintalinjojen laatimistyö on nyt käynnistymässä LVM:n johdolla. Lehden aiheita:

 *   Kestävä tulevaisuus liikenteelle - Kööpenhaminan ilmastokokouksen kaikuja ja EU:n linjauksia: vältä - vaihda - paranna!

 *   Pyöräily ja kävely tarvitsevat poliittiset linjaukset ja toimenpideohjelman, jossa sitoudutaan rahoitukseen ja seurantaan. Lue ennakkoartikkeli Kati Kiiskilän ansiokkaasta esiselvityksestä. Runsaasti tietoa mm. pyöräilyn kustannushyödyistä, eri pyörätieverkon laadun kriteereistä, pyöräpysäköinnistä sekä suositukset kokonaisvaltaisen pyöräily- ja kävelypolitiikan muodostamiseksi Suomessa.

 *   Pääasia ei ole kypärä vaan pyöräileminen - mielenkiintoisia ja avartavia näkökulmia turvallisuuskeskusteluun.

Poljin-lehti julkaisee mielellään erilaisia pyöräilyn edistämiseen liittyviä ratkaisuja, toimintamalleja ja kokemuksia eri puolilta Suomea ja maailmaa. Jos mielessäsi on sellaisia, älä epäröi lähettää juttuvinkkejä tai ottaa yhteyttä. Seuraavan Poljin-lehden aineistopäivä on 9. helmikuuta.

Talvipyöräilyn iloa,

Matti Hirvonen
toiminnanjohtaja
Pyöräilykuntien verkosto ry

Toinen linja 14
00530 Helsinki
(09) 771 2282, 040 419 4555
www.poljin.fi<http://www.poljin.fi/>
www.pyoraillensuomessa.fi<http://www.pyoraillensuomessa.fi/>

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://listserv.kuntaliitto.fi/pipermail/pyoraily-lista/attachments/20100122/20f0c2c6/attachment.htm