[Pyoraily-lista] Kulkulaari – kävelyn ja pyöräilyn kansallinen tietopankki on avattu!

Nisula Petteri Petteri.Nisula at poljin.fi
Pe Nov 1 14:13:47 EET 2013


Hyvät pyöräilyn ja kävelyn edistäjät,

Tänään on avattu Kulkulaari – kävelyn ja pyöräilyn kansallinen tietopankki.

www.kulkulaari.fi<http://www.kulkulaari.fi>

Palvelu on tarkoitettu kaikille kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille. Nämä kaksi viisasta ja hyvin erityyppistä kulkumuotoa on käsitelty erikseen sivuston rakenteessa.

Asiantuntijapainotteinen sivusto tarjoaa tietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi esimerkiksi virkamiehille, kuntapäättäjille ja järjestöjen toimijoille. Sivustolta löytyy  muun muassa koti- ja ulkomaisia tutkimuksia, selvityksiä, edistämisohjelmia, kampanjakonsepteja ja verkkopalveluita. Kuvapankissa on esimerkkejä suunnitteluratkaisuista ja edistämiskeinoista.

Sivuston aineiston kokoamisessa on tehty laajamittainen työ sidosryhmien kanssa, suuri kiitos kaikille prosessiin myötävaikuttaneille!

Te olette tämän palvelun tärkeintä käyttäjäryhmää ja otamme erittäin mielellämme vastaan kaikki täydennys- ja korjausehdotukset. Myös kaikki muut kehittämisideat ovat arvokkaita ja ne huomioidaan jatkokehityksessä. Tehdään palvelusta yhdessä mahdollisimman hyvä!

Sähköpostilla lähetettäviin dokumenttien tai verkkosivustojen lisäysehdotuksiin on hyvä sisällyttää linkki asiakirjaan tai verkkosivuun, lyhyt tiivistelmä keskeisestä sisällöstä sekä ehdotus asiasanoista.

Palvelua koskevan palautteen ja lisäysehdotukset voi lähettää osoitteeseen kulkulaari (at) poljin.fi

Myös kuvapankkiin otetaan erittäin mielellään vastaan lisää kuvia. Mikäli haluatte toimittaa kuvia, ottakaa yhteyttä projektipäällikkö Petteri Nisulaan (044 550 1445, petteri.nisula at poljin.fi<mailto:petteri.nisula at poljin.fi>).

Palvelun on rahoittanut Liikennevirasto ja sen tuottamisesta ja ylläpidosta vastaa Pyöräilykuntien verkosto. Palvelun tekninen toteuttaja on Druid oy.

Hanke on osa Kävelyn ja pyöräilyn valtakunnallista toimenpidesuunnitelmaa 2020. Kävely ja pyöräily ansaitsevat paljon nykyistä suuremman painoarvon liikennepolitiikassa ja suunnitteluprosesseissa. Tämän palvelun ylläpito ja kehittäminen on osa muutosta kohti viisaammin liikkuvaa Suomea.

Yhteistyöterveisin,

Petteri Nisula
Pyöräilykuntien verkosto ry
Pyöräilevät ja kävelevät koulubussit –hankkeen projektipäällikkö
petteri.nisula at poljin.fi<blocked::mailto:petteri.nisula at poljin.fi>
gsm: 044 550 1445
www.poljin.fi<http://www.poljin.fi>



-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://listserv.kuntaliitto.fi/pipermail/pyoraily-lista/attachments/20131101/fbded5fa/attachment.html>