[Pyoraily-lista] Kulkulaarisssa lisää parhaita pyöräilyn ja kävelyn ratkaisuja!

Hirvonen Matti matti.hirvonen at poljin.fi
Ke Kesä 18 12:26:33 EEST 2014


Hyvät pyöräilyn ja kävelyn edistäjät



Kulkulaariin - kävelyn ja pyöräilyn kansalliseen tietopankkiin on kevään ja kesän kuluessa lisätty mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä. Kaikille kävelyn ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostuneille tarkoitettu palvelu löytyy osoitteesta: http://www.kulkulaari.fi<http://www.kulkulaari.fi/>



Kulkulaari tarjoaa tietoa suunnittelun ja päätöksenteon tueksi esimerkiksi virkamiehille, kuntapäättäjille, järjestöjen toimijoille ja konsulteille. Sivustolta löytyy muun muassa koti- ja ulkomaisia tutkimuksia, selvityksiä, edistämisohjelmia, kampanjakonsepteja ja verkkopalveluita. Kuvapankissa on esimerkkejä suunnitteluratkaisuista ja edistämiskeinoista. Palvelun on rahoittanut Liikennevirasto ja sen tuottamisesta ja ylläpidosta vastaa Pyöräilykuntien verkosto.



Viime marraskuussa julkaistuun palveluun on julkaisun jälkeen lisätty 40 suunnitteluohjetta, edistämisohjelmaa, tutkimusta ja linkkiä hyödyllisille sivustoille. Lisäksi kuvapankkiin on lisätty 50 kuvaa PYKÄLÄ-projektissa (Pyöräily ja kävely osaksi kaupunkien liikennejärjestelmää) tuotetusta kirjasta "Parhaat eurooppalaiset käytännöt kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä". Kuvateksteineen julkaistut kuvat esittelevät Kööpenhaminan, Houtenin, Strasbourgin ja Tukholman ratkaisuja. Loput PYKÄLÄ-kuvat ja lisätään kuvapankkiin syksyyn mennessä.



Merkittävä osa dokumentti- ja linkkilisäyksistä on tehty käyttäjiltä, eli juuri teiltä tulleiden lisäyspyyntöjen ja vinkkien perusteella. Kiitokset niistä!



Lisäysehdotuksia otetaan edelleen mielellään vastaan. Sähköpostilla lähetettäviin lisäysehdotuksiin on hyvä sisällyttää linkki asiakirjaan tai verkkosivuun, lyhyt tiivistelmä keskeisestä sisällöstä sekä ehdotus asiasanoista. Myös kaikki muut kehittämisideat ovat arvokkaita ja ne huomioidaan jatkokehityksessä. Palvelua koskevan palautteen ja lisäysehdotukset voi lähettää osoitteeseen kulkulaari at poljin.fi<mailto:kulkulaari at poljin.fi>



Myös kuvapankkiin otetaan vastaan lisää kuvia. Mikäli haluatte toimittaa kuvia, ottakaa yhteyttä projektipäällikkö Petteri Nisulaan (044 550 1445, petteri.nisula at poljin.fi<mailto:petteri.nisula at poljin.fi>).



Toivomme, että voitte hyödyntää palvelua arvokkaassa työssänne kävelyn ja pyöräilyn edistämiseksi. Lisäksi toivomme että voitte välittää tietoa palvelun olemassaolosta ja sisällöstä omassa organisaatiossa ja sidosryhmissänne.



Yhteistyöterveisin ja hyvää pyöräilykesää toivottaen,



Pyöräilykuntien verkosto


Matti Hirvonen                                                        Petteri Nisula
toiminnanjohtaja                                                    projektipäällikö

Toinen linja 14, 00530 Helsinki
p. 040 419 4555
www.poljin.fi<http://www.poljin.fi/>
www.kulkulaari.fi<http://www.kulkulaari.fi/>
www.pyoraillensuomessa.fi<http://www.pyoraillensuomessa.fi/>

Pyöräilykuntien verkosto haluaa:
-        Laadukkaat ja turvalliset pyöräilyolosuhteet kaikille
-        Kaksinkertaistaa pyöräilyn määrän Suomessa
-        Vahvistaa pyöräilyn edistäjien ja pyöräilijöiden yhteisöä


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: <http://listserv.kuntaliitto.fi/pipermail/pyoraily-lista/attachments/20140618/1386a663/attachment.html>